Evenementen worden geladen
23 apr

Voor het grote publiek is De Fanfaar vooral bekend als het bandje achter de kont van Urbanus, waarmee hij een stuk van zijn laatste cd opnam. De troubadour van Tollembeek liet hen niet alleen co-starren in enkele van zijn filmpjes, ze joegen samen menig publiek de lachstuipen op het lijf tijdens de voorbije festivalzomer. Dranouter, Suikerrock, Crammerock en Summer Swing, om er maar een paar te noemen, gingen plat.

Maar de diehard Fanfaar-fan weet dat de band tijdens de afgelopen 10 jaar al 3 full albums plus dubbel zoveel geflipte videoclips uitbracht én een ijzersterke live-reputatie opbouwde. Zo kregen de albums ‘Glorie Glorie’ en ‘Monster’ allebei hun vuurdoop in een uitverkochte AB. Na een bekroning als Nederpopwinnaar en Nekkafinalist mag hun nummer ‘Adieu’ intussen zonder verpinken een Brusselse klassieker genoemd worden.

Met ‘De Raven Komen’ brengt De Fanfaar in 2015 zijn vierde plaat uit. Deze keer in een straffe productie van Thomas Vanelslander (o.a. Hannelore Bedert en Gorki). Op ‘De Raven Komen’ toont De Fanfaar dat ze de truken leerden van grote broers Gorki en De Mens, maar dat ze in hun apenjaren ook dweepten met hun nonkels Urbanus en De Nieuwe Snaar.

En daarom klinkt De Fanfaar zoals alleen De Fanfaar kan klinken: een energieke fusion van Nederlandstalige rock, pop, punk en een snuif kleinkunst. Of zoals in een brochure gedrukt stond: “De Fanfaar past even goed in het voorprogramma van De Nieuwe Snaar, als dat van Motörhead”. Nèh, zo hoort u het ook eens van een ander.

zaal concert – €5 entree

Gegevens

Datum:
donderdag 23 april
Tijd:
21:00

Locatie

Café Charlatan
Vlasmarkt 6, Gent, 9000 Belgium

Over ons

 

Partygent.be is een medium om feestgangers te leiden naar verschillende feesten in en rond Gent.

Wij staan open voor nieuwe ideeën ivm met feesten in België.

Contacteer ons

 

Je kan ons contacteren op de contact pagina of via het onderstaande email adres.

Email:     info@partygent.be